Velkommen til Skovtursrytteren.dk

 

 

Hos os finder du alt til rytter og hest. Vi har fokus på dig og din hest og de ting du bruger i din hverdag med hesten om det er i skoven, på banen, stranden, eller stubmarken.

Selvfølgelig har vi også varer til dig der gerne, vil ride stævner på din hest, og have denne oplevelse.
 
 Vi har fokus på at give dig og din hest den bedste oplevelse!


Hos os er alle velkommen, uanset race, str. og erfaring og vi er altid klar til en snak om netop dit problem eller netop den løsning du står og mangler.
 
Hvis vi ikke lige har den varer du står og mangler så kontakt os pr mail og vi vil se om det er en vare vi kan skaffe fra vores leverandører.

Vores motto er: Her er plads til alle!

Derfor fører vi også alle str. til hest og pony fra shetlænder og op til x-full. Vi forsøger at have et stort i udvalg i alle str.

Desuden har vi alt hvad du har brug for til din hest eller pony, om du har den derhjemme eller opstaldet.

Skovtursrytteren.dk sponsorere flere ryttere blandt andet Pararytter Sofie Frost, Mette Serup fra Mette og Ponyerne og Maika.

Vores leverandøre er kvalitetsbevidste, og det samme er vi.Vi fører blandt andet produkter fra:

Karlslund:

Karlslund producerer og sælger rideudstyr til den islandske hest og dens rytter.

Alt er designet og udviklet af professionelle islandsheste ryttere med udgangspunkt i deres daglige erfaringer.


Waldhausen:

Waldhausen har alt til sporten, deres portefølje omfatter de mest innovative hestesport brands, og dermed er Waldhausen er i stand til at tilbyde ryttere på alle niveauer og alle discipliner alt, hvad de kan have brug for sig selv eller for deres hest.


Campus:

Campus er et dansk firma, der specialiseret sig i fodtøj til hestebranchen. Sortimentet spænder vidt fra smarte outdoor-boots, gummistøvler, jodphurs til ridestøvler af enhver slags.Gennemført kvalitet, udsøgt komfort samt innovativt design er kendetegnene ved fodtøj fra Campus. De fanger tidens modetrend og kombinerer det praktiske med det behagelige og lækre.

Campus ridestøvler er italiensk håndværk, der bygger på lang erfaring og tradition og som kombineret med innovation og moderne teknologi sikrer en høj kvalitet sammen med en perfekt pasform og komfort fra første dag.

Alle modeller er fremstillet i kalveskind af bedste kvalitet. Med et frit valg af materialer, farver og detaljer kan du sætte dit eget præg på støvlerne. Du kan selvfølgelig også få syet ridestøvler efter egne mål.


Imperial Riding:

Med sin innovative produktudvikling under navnet Imperial Riding har Nederinum, og dens tre generationer af familiens iværksætteri resulteret i en høj standard for kvalitet og kundeservice.

I 2012 blev Imperial en selvstændig underafdeling af Hypo Group, der giver mulighed for ny ekspansion og indgang til det globale marked.

Deres mission er fortsat at give ryttere den bedst mulige kvalitet af udstyr, til en fornuftig pris. Deres gennemslagskraft ses tydeligt på deres styrke for at bringe et fashionabelt touch til alles hestepigers garderobe.

HKM:

Vi tilbyder et meget bredt udvalg af produkter fra HKM. HKM's sortiment indeholder næsten alt indenfor rideudstyr til hest og rytter. Vi forhandler bl.a. HKM ridebukser, jakker og ridestøvler samt jodhpur støvler til rytteren. Til hesten forhandler vi bl.a. HKM trenser, underlag og gamacher. Indenfor rideudstyr leverer HKM funktionelle kvalitetsprodukter til en god pris. Der er også til plus size ryttere fra HKM.

Mink Horse:

MINK HORSE er et unikt dansk designet mærke af beklædning og udstyr til hest & rytter, hvor der lægges stor vægt på dels funktionalitet og pasform og dels at tilføre produkterne det lille ekstra pift via frække kontraster og detaljer.

Folkene bag Mink Horse, har udover en designerbaseret uddannelse og baggrund i mange år beskæftiget sig med heste og været involveret i forskellige former for ridesport såvel som i opdræt. Således føler de sig  "klædt på til", at definere hvad der kunne interessere deres kunder, samt at afprøve produkterne grundigt inden de bliver sat i produktion.

Her er der også en lækker serie til vores plus ryttere.

 

QHP:

QHP blev grundlagt i 2005 og designer og udvikler en bred vifte af produkter til hest og rytter. Rækken af produkter fra ​​QHP excellerer i pris-ydelses-forhold. Produkterne er testet af vores egne medarbejdere i praksis.

QHP er god kvalitet til en god pris og de er ikke bange for farver!Carr, Day and Martin:


Carr & Day & Martin er Englands ældste producent af plejemidler til heste. Firmaet blev startet tilbage i 1765 og har siden udviklet og udvidet sortimentet. Målet er dog det samme: super høj kvalitet, fortsat investering i udvikling og forbedring samt første klasses service. Alle Carr & Day & Martin-produkter bliver produceret på egen fabrik, hvilket er med til at sikre en ensartet høj kvalitet gennem hele processen.

Produkterne bliver produceret under samme strenge krav, som der stilles til farmaceutiske producenter. Carr & Day & Martin leverer idag til mere end 29 lande. I Skovtursrytteren.dk finder du plejemidler af høj kvalitet i form af bl.a. medicinske, plejende, og drøje shampooer, sårplejende og smertestillende cremer, plejende hovolier samt produkter til læderpleje.Med vores levenrandører i baghånden har vi alt hvad rytteren har brug for, både før, under og efter ridning!

Vi fører alt fra børne str. til herre- og dame tøj til plus size.

 

Besøg os i forretningen

Forretningen på Asmosevej 1, Holstebro, har et stort udvalg i tøj til rytteren, lige fra hverdagstøj til stævne outfits!


Der er åbent i butikken og på telefonen:

Mandag -Tirsdag og Torsdag 16-18
Onsdag Lukket
Fredag 13-18
Lørdag 10-14
Søndag LUKKET

Uden for alm. Åbningstid er der åbent efter aftale, læg en besked eller skriv til skovtursrytteren@outlook.dk

Find os på facebook eller vores hjemmeside!


 

Skovtursrytteren.dk | Asmosevej 1 | 7500 Holstebro | Tlf.: 23 72 99 54 mellem 16-18 | Skovtursrytteren@outlook.dk