Din indkøbskurv
Tom
Gå til kassen 
NAF Hard Rock Pris: 279,00 DKK
Varenr.: NAF Hard Rock   Lager antal: 0
Rock Hard er effektiv rensning og desinficering af hov og sål i forbindelse med sur stråle. Pensel til påførsel medfølger.

Brugsanvisning:
Rock Hard smøres på ren hov/stråle én gang dagligt i 7-10 dage eller indtil symptomerne er væk. Efter endt behandling kan hoven med fordel smøres en gang ugentligt for at forebygge forekomst af sur stråle.

Billedresultat for NAF logo
Udsolgt
NAF Profeet Hoof Moist, NATURAL Pris: 159,00 DKK
Varenr.: NAF Profeet Hoof Moi   Lager antal: 4
Hoof Moist er en fugtgivende hovcreme som virker i dybden. Hovcremen efterlader IKKE en barrier på hovvæggen som ødelægger hovens naturlige fugtbalance. 

Hovcremen afhjælper tørre og skrøbelige hove, fantastisk under varme og tørre måneder – men ligeledes ideel for opstaldede heste hvor box-bunden suger fugten ud af hovene.
 
indeholder 900 g


Billedresultat for NAF logo
NAF Profeet Liquid, 1 liter Pris: 395,00 DKK
Varenr.: NAF Profeet Liquid,   Lager antal: 0
PROFEET er et unikt tilskud, som ikke bare giver de vigtige næringsstoffer til hovene, men også ernæringsmæssig støtte til en sund lever funktion - som er fundamentet for en sund hov-vækst.

PROFEET er udviklet af veterinære forskere og godkendt af førende beslagsmede. Tilskuddet yder en femstjernet understøttelse af hovvækst af høj kvalitet og beskyttelse mod flækkede, svage hove. Biotin har længe været kendt som nøglen til ernæringsmæssig understøttelse af hestens hove. PROFEET giver den anbefalede mængde af biotin sammen med andre vigtige næringsstoffer for hovene såsom methionin, biotilgængelig sulfur, zink samt komplekse vitaminer og mineraler.

Helt unikt er PROFEET også tilsat dokumenterede, naturlige antioxidanter, som understøtter hovens og pelsens sundhed ved at yde en holistisk støtte til hele systemet. Som det største organ i kroppen afspejler hud og hove ofte den generelle sundhed; dårlige hove og kedelig pels kan indikere, at systemet generelt er stresset. PROFEET understøtter leveren ved at skylle overskydende giftstoffer væk. Dette er med til at rense hestens system, hvilket giver skinnende pels og stærke, sunde hove.

Fås i både flydende form samt i pulver.

Billedresultat for NAF logo
Udsolgt
NAF ProFeet 1,3 kg Pris: 395,00 DKK
Varenr.: NAF ProFeet 1,3 kg   Lager antal: 0
PROFEET er udviklet af veterinære forskere og godkendt af førende beslagsmede.

Tilskuddet yder en femstjernet understøttelse af hovvækst af høj kvalitet og beskyttelse mod flækkede, svage hove. Biotin har længe været kendt som nøglen til ernæringsmæssig understøttelse af hestens hove. PROFEET giver den anbefalede mængde af biotin sammen med andre vigtige næringsstoffer for hovene såsom methionin, biotilgængelig sulfur, zink samt komplekse vitaminer og mineraler. Helt unikt er PROFEET også tilsat dokumenterede, naturlige antioxidanter, som understøtter hovens og pelsens sundhed ved at yde en holistisk støtte til hele systemet.
Som det største organ i kroppen afspejler hud og hove ofte den generelle sundhed; dårlige hove og kedelig pels kan indikere, at systemet generelt er stresset.
PROFEET understøtter leveren ved at skylle overskydende giftstoffer væk. Dette er med til at rense hestens system, hvilket giver skinnende pels og stærke, sundeBilledresultat for NAF logo
Udsolgt
NAF ProFeet Pellets 3 kg. Pris: 419,00 DKK
Varenr.: NAF ProFeet Pellets   Lager antal: 0
PROFEET er udviklet af veterinære forskere og godkendt af førende beslagsmede. Tilskuddet yder en femstjernet understøttelse af hovvækst af høj kvalitet og beskyttelse mod flækkede, svage hove. Biotin har længe været kendt som nøglen til ernæringsmæssig understøttelse af hestens hove.

PROFEET giver den anbefalede mængde af biotin sammen med andre vigtige næringsstoffer for hovene såsom methionin, biotilgængelig sulfur, zink samt komplekse vitaminer og mineraler.

Helt unikt er PROFEET også tilsat dokumenterede, naturlige antioxidanter, som understøtter hovens og pelsens sundhed ved at yde en holistisk støtte til hele systemet. Som det største organ i kroppen afspejler hud og hove ofte den generelle sundhed; dårlige hove og kedelig pels kan indikere, at systemet generelt er stresset. PROFEET understøtter leveren ved at skylle overskydende giftstoffer væk. Dette er med til at rense hestens system, hvilket giver skinnende pels og stærke, sunde

Billedresultat for NAF logo
Udsolgt
Skovtursrytteren.dk | Asmosevej 1 | 7500 Holstebro | Tlf.: 23 72 99 54 mellem 16-18 | Skovtursrytteren@outlook.dk