Din indkøbskurv
Tom
Gå til kassen
Foderprøve – LinOcrunch - 2 kg Pris: 39,00 DKK
Varenr.: Foderprøve – LinOcru   Lager antal: 0

Foderprøve på LinOcrunch (2 kg)

Kommer i smart foderrationsspand med skrivefelt og låg.

LinOcrunch® er et crunchy omega-3 tilskud baseret på ekstruderede hørfrø og lucerne. Produktet hjælper med at opretholde perfekt huld, en skinnende sund pels, stærke solide hove, og toppræstationer under ridning – et suppleringsfoder til heste i alle kategorier.

Lav på sukker og stivelse – høj på omega-3
LinOcrunch® er helt uden kornprodukter og melasse, og er derfor lavt på sukker og stivelse. Hørfrøene i LinOcrunch® har gennemgået en særlig patenteret termo-mekanisk proces og ekstrudering, hvilket resulterer i et højkvalitetsprodukt med øget optagelighed og et højt indhold af omega-3 fedtsyrer.

Er din hest i underskud af omega-3?
Tør, skællende og kløende hud, ledsmerter/inflammation, dårlig hovvækst, allergier med mere kan skyldes mangel på omega-3 i hestens daglige foderration. Omega-3 fedtsyrer er en vigtig del af hestens kost. Det medvirker til naturligt at reducere inflammation og afbalancerer de omega-6 fedtsyrer, som din hest højst sandsynligt får for meget af. Alt for meget omega-6 kan forårsage unødig betændelse hos både mennesker og heste. Det er defor vigtigt at holde øje med hestens omega-3 indtag, og sørge for at den får nok. Hvis din hest fodres med hø som den primære fødekilde, er den sandsynligvis i underskud af omega-3 fedtsyrer, og hvis den også fodres med korn, majs eller lignende, får den sandsynligvis for meget omega-6. I begge tilfælde, har din hest brug for supplerende omega-3 fedtsyrer.

Fordele ved omega-3
• Genopbygger dårlige hove og gør dem stærke og solide
• Giver en blank og sund pels
• Lindrer ømme muskler og forkorter restitutionstiden
• Styrker hestens immunforsvar
• Mindsker tørhed og kløe
• Giver langsomt udløst energi og større udholdenhed
• Giver en bedre fordøjelse

Bedre fordøjelse for bedre foderudnyttelse
LinOcrunch® er tilsat Digestarome, som er baseret på et unikt mix af inulin (præbiotika) og essentielle olier, som i forsøg bl.a. har vist sig at give hestene en bedre fordøjelse og en forbedret optagelighed af makromineraler.

Kan også bruges som en sund godbid – hestene elsker dem.

Udsolgt
Foderprøve – Omega-3 UrteMash - 2 kg Pris: 39,00 DKK
Varenr.: Foderprøve – Omega-3   Lager antal: 0
Foderprøve på Amequ Omega-3 UrteMash (2 kg)

Kommer i smart foderrationsspand med skrivefelt og låg.

Amequ Omega-3 UrteMash
Er et velduftende og velsmagende suppleringsfoder, som har mange anvendelsesmuligheder. Det kan være til heste i træning / arbejde, eller heste som ikke vil spise deres foder, medicin eller tilskudsprodukter.
Sammensætningen gør foderet velsmagende og godt for tarmsystemet, samtidig med at det har et lavt indhold af stivelse og sukker, som gør foderet egnet til alle heste.
Et godt supplement hvis man ønsker at forkæle sin hest eller tilføre lidt ekstra energi. Kan gives som et velduftende varmt måltid om vinteren, eller for at få hesten til at indtage ekstra væske på varme dage og til stævner.

Anvendelse:
Et supplement til hestens daglige foder, som kan anvendes til mange ting:
Velsmagende godbid fx efter træning
Velduftende varmt måltid om vinteren og på kolde dage
Ekstra energi
Tilføre væske til stævne og i det daglige
Camouflage af medicin og tilskudsprodukter
Give ædelyst
”Starter” efter kolik og sygdom

Fordele:
Har flere anvendelsesmuligheder, og kan bruges af alle heste. Velsmagende grundet kombinationen af klid, gulerødder, æble og urter. Har et lavt indhold af stivelse og sukker, og har samtidig struktur. Holder tarmsystemet i orden – er tilsat hørfrø og olie. Bidrager med omega-3 fedtsyrer i form af LinOcrunch®.

Udsolgt
Foderprøve – MaxiRice - 2 kg Pris: 39,00 DKK
Varenr.: Foderprøve – MaxiRic   Lager antal: 0
Foderprøve på MaxiRice (2 kg)

Kommer i smart foderrationsspand med skrivefelt og låg.

Et riskorn har mellem skallen og selve riskornet et brunt lag, som kaldes klid. Cirka 60% af et riskorns næringsstoffer befinder sig i dette klidlag. Kliden har et særdeles højt fedtindhold, hvilket gør det til et optimal foder til heste der skal yde ekstra, og til heste der skal tage på. Risklid har desuden et højt indhold af Gamma Oryzanol, der har en muskelopbyggende effekt.

MaxiRice er et tilskudsfoder til heste i pilleform. MaxiRice består af stabiliseret risklid, som er tilsat kalcium og naturligt E-vitamin. Risklid har flere gode egenskaber. Det er letfordøjeligt, men giver en langsom udløst energi, og har samtidigt et meget lavt sukker- og stivelsesindhold. Dette er godt til heste med stress, og giver hesten mere udholdenhed. Studier har vist at risklid kan nedsætte risikoen for flere fodringsbetingede sygdomme, heriblandt kolik og mavesår. Men derudover giver MaxiRice flere fordele, da det også hjælper med at regulere foderstanden, muskelopbygningen, regulerer hestens appetit, samt styrker hud, pels og immunforsvar.

MaxiRice anvendes som et supplement til det daglige foder, hvor der ønskes ekstra kalorier, samt til vedligehold af foderstand, muskelsætning og optimal fordøjelse. Til heste som har brug for lav sukker og stivelses mængde, har risiko for mavesår og kolikproblemer, samt til heste med tendens til stress. Er god til muskelopbygning og muskelrestitution hos præstationsheste.
Udsolgt
Foderprøve – Omega-3 Struktur 100 - 2 kg Pris: 39,00 DKK
Varenr.: Foderprøve – Omega-3   Lager antal: 0
Foderprøve på Amequ Omega-3 Struktur 100 (2 kg)

Kommer i smart foderrationsspand med skrivefelt og låg.

Omega-3 Struktur 100 er et velduftende koncentreret kraftfoder med lav stivelses – og sukkerindhold og et højt indhold af fordøjelige fibre samt Omega-3 fedtsyrer – som gør fodret særdeles velegnet til alle ponyer og heste, hvor der ønskes en lille mængde foder pr. dag. Omega-3 fedtsyrer styrker immunforsvaret og fremmer fordøjelsen. Også velegnet til heste og ponyer som har tendens til nervøsitet og stress – indeholder ingen havre eller byg. Energien kommer blandt andet fra LinOcrunch®, lucerne, roesnitter, gulerødder og majs bio-flakes, hvilket gør at energien frigøres langsomt. Meget højt indhold af organiske vitaminer og mineraler, som er let optagelige. Derudover tilsat en lækker urteblanding bestående af hvidløg, timian, rosmarin og oregano.

Anvendelse:
Velegnet til alle hesteracer. Velduftende kraftfoder som sammen med grovfoder dækker hestens daglige behov for de vigtige vitaminer/mineraler samt indhold af Omega-3 fedtsyrer.
Suppleres med anden energikilde, hvor der er behov for yderligere energi og for at holde huld.

Fordele:
Lav stivelse- og sukkerindhold, og højt indhold af fordøjelige fibre.

Indholdet af Omega-3 fedtsyrer giver positive egenskaber som ses på bl.a.: – Immunsystemet – Allergi/eksemproblemer – Fordøjelsesssytemet – Udholdenhed – Fertilitet.

Kornfrit og med tilsat magnesium – har en dæmpende effekt på stress og nervøsitet.

Energien frigøres langsomt.

Sammensætningen med mange fordøjelige fibre og majsflager gør at hesten udnytter foderet optimalt.

Samme mængde bruges både ved vedligehold og 1 times let arbejde – HUSK at supplere med anden energikilde ved behov.

GMO-fri foder

Udsolgt
Foderprøve – Omega-3 Kraftur - 2 kg Pris: 39,00 DKK
Varenr.: Foderprøve – Omega-3   Lager antal: 0
Foderprøve på Amequ Omega-3 Kraftur (2 kg)

Kommer i smart foderrationsspand med skrivefelt og låg.

Omega-3 Kraftur er et velduftende kraftfoder som er ekstremt lavt på sukker og stivelse, og har et højt indhold af fordøjelige fibre, samt omega-3 fedtsyrer i form af ekstruderede hørfrø. Højt indhold af organiske mineraler og naturlige vitaminer, som er let optagelige. Derudover tilsat tang samt en kraftfuld urteblanding, der er særligt tilpasset de nøjsomme hesteracer.

Anvendelse
Foderet er udviklet specielt til islændere samt heste der er i risikogruppen for overvægt og stofskifteproblemer. Sammen med et godt grovfoder dækker dette foder hestens daglige behov for vitaminer og mineraler uden at tilføre unødvendige kalorier.

Fordele
Omega-3 Kraftur tager hensyn til hestens naturlige behov. – Det er ekstremt lavt på sukker og stivelse, og helt fri for kornprodukter. Et højt indhold af fordøjelige fibre sikrer længere tyggetid, god mæthedsfornemmelse samt en optimal fordøjelse.

Blandingen er tilsat naturlige kilder til antioxidanter og omega-3 i form af tang og ekstruderede hørfrø. Derudover indeholder Omega-3 Kraftur en kraftfuld urteblanding, som styrker hestens sundhedstilstand. Jernindholdet i Omega-3 Kraftur er meget lavt, da der menes at være en direkte sammenhæng mellem insulinresistens og indtagelse af for meget jern. Foderet er derimod tilsat ekstra magnesium, for at tilgodese heste med risiko for forfangenhed.

Et koncentreret foder hvor hesten tildeles vitaminer, mineraler, tang, omega-3 og urter i en mængde der svarer til den anbefalede daglige mængde, så hesten er dækket ind ved en tildeling på kun 150 gr. pr. 100 kg hest.

GMO-fri foder

Udsolgt
Foderprøve – Omega-3 Active Care - 2 kg Pris: 39,00 DKK
Varenr.: Foderprøve – Omega-3   Lager antal: 0
Foderprøve på Amequ Omega-3 Active Care (2 kg)

Kommer i smart foderrationsspand med skrivefelt og låg.

Omega-3 Active Care er et lækkert fulddækkende müsli kraftfoder med lucerne, LinOcrunch, græspiller, MaxiRice og hyben. Foderet sikrer et højt dagligt indtag af Omega-3 fedtsyrer, hyben samt naturlige vitaminer og organiske mineraler. Velegnet til heste i let til moderat arbejde, hvor hestens udholdenhed sikres. Energien kommer primært fra fedt og fibre, og i mindre grad fra stivelse – tilfører stabil energi uden at give store udsving i blodsukkeret. Alle rideheste i let til moderat arbejde kan med fordel tildeles omega-3 Active Care for at opnå de gode effekter fra omega-3 og hyben.

Positive egenskaber ved brug af omega-3 tilskud ses på:
– Immunsystemet
– Allergi – eksemproblemer
– Fordøjelsessystemet
– Udholdenhed og huld – undgå »flade« heste eller heste som taber sig

Positive egenskaber ved brug af hyben ses på:
– Forebyggelse af ledproblemer
– Ledsmerter og stive led
– Slidgigt
– Beskyttelse af ledbrusk

Indeholder ingen havre, så heste med tendens til at blive »varme« kan ændre temperament.

Tilsat Digestarome, som er et unikt mix af planteekstrater, urter, krydderier og essentielle olier som sikrer god duft og smag, bedre fordøjelse og forbedret optagelighed af makromineraler. Højt indhold af hyben styrker hestens led og øger smidigheden.

>>Klik her og læs mere om fordelene ved at supplere med hyben<<


GMO-fri foder

Udsolgt
Foderprøve – Omega-3 Easy - 2 kg Pris: 39,00 DKK
Varenr.: Foderprøve – Omega-3   Lager antal: 0
Foderprøve på Amequ Omega-3 Easy (2 kg)

Kommer i smart foderrationsspand med skrivefelt og låg.

Omega-3 Easy er et velduftende kraftfoder med meget lavt stivelses- og sukkerindhold og et højt indhold af fordøjelige fibre samt 0mega-3 fedtsyrer – som gør foderet særdeles velegnet til “easy keepers”. Også velegnet til »varme« heste da foderet er uden havre og samtidig indeholder omega-3 fedtsyrer og magnesium som kan virke dæmpende på nervøse heste. Energien kommer blandt andet fra LinOcrunch®, lucerne, roesnitter og gule­rødder hvilket gør, at energien frigøres langsomt og uden at give store udsving i blodsukkeret. Højt indhold af naturlige vitaminer og organiske mineraler, som er letoptagelige. Derudover tilsat en lækker urteblanding bestående af hvidløg, timian, rosmarin og oregano.

Anvendelse:
Foderet er udviklet specielt til “easy keepers” og anbefales til heste i vedligehold/let arbejde. Sammen med et godt grovfoder dækker dette foder hestens behov for vitaminer, mineraler, omega-3 og energi.

Fordele:
Meget lavt stivelses- og sukkerindhold og højt indhold af fordøjelige fibre. Det høje indhold af omega-3 fedtsyrer giver positive egenskaber, som ses på bl.a.: immunsystemet, allergi/eksemproblemer, fordøjelses­systemet og udholdenhed. Energien frigøres langsomt og sikrer hesten en stabil energi uden store udsving i blodsukkeret. Samtidig kan indholdet af omega-3 fedtsyrer og magnesium have en dæmpende effekt på »varme« heste.

GMO-fri foder

Udsolgt
Foderprøve på Amequ MetaMash (2 kg) Pris: 59,00 DKK
Varenr.: Foderprøve på Amequ   Lager antal: 0
Foderprøve på Amequ MetaMash (2 kg)

Kommer i smart foderrationsspand med skrivefelt og låg.

Amequ MetaMash
MetaMash indeholder bl.a. tørret græs, hørfrø, sortkommen, salvie, kamille, lakridsrod, røllike, tusindgylden og brøndkarse. Blandingen er lav på sukker (7,2 %) og stivelse (1,8 %) – ikke tilsat melasse, korn og kornprodukter.

Mash har en positiv effekt på fordøjelse og regenerering. Kornprodukter som normalt er indeholdt i mash, er konsekvent fravalgt i formuleringen af ​​MetaMash og erstattet af fordøjelsesfremmende naturlige råvarer. Med det høje spektrum af aktive ingredienser fra urter og olier, kan MetaMash have en positiv effekt på hele stofskiftet og fordøjelsen.

Anvendelse:
Med MetaMash kan du give din hest en lækker mash, som både er god for fordøjelsen, smager fantastisk og har et lavt indhold af kulhydrater. En sund mash som med fordel kan anvendes til:

• Heste med stofskifteproblemer
• Heste som ikke tåler korn og kornprodukter
• Heste med tandproblemer
• Understøttelse af fordøjelsen i de kolde måneder
• Heste med sart fordøjelse / fordøjelsesproblemer
• Heste i boksro
• Regenerering og under pelsskifte

Fordele:
• Lav på sukker og stivelse
• Indeholder ikke kornprodukter, lucerne, melasse eller sirup
• Lav-glykæmisk mash som ikke giver store udsving i hestens blodsukker
• Kan have en positiv effekt på stofskifte og fordøjelse
• Indeholder naturlige fordøjelsesfremmende råvarer
• Ikke tilsat vitaminer/mineraler som kan give ubalance i hestens indtag
• Uden tilsætningsstoffer, konserveringsmidler eller stærke æteriske olier

Udsolgt
Foderprøve på Amequ Omega-3 Senior (2 kg) Pris: 39,00 DKK
Varenr.: Foderprøve på Amequ   Lager antal: 0
Foderprøve på Amequ Omega-3 Senior (2 kg)

Kommer i smart foderrationsspand med skrivefelt og låg.

Omega-3 Senior et velduftende kraftfoder med lav stivelses- og sukkerindhold og et højt indhold af fordøjelige fibre samt Omega-3 fedtsyrer. Gør foderet særdeles velegnet til ældre ponyer og heste som har svært ved at holde huld. Omega-3 fedtsyrer styrker immunforsvaret og fremmer fordøjelsen. Tilpasset den ældre pony og hests faldende foderudnyttelse, og derved deres behov for ekstra kalorier, proteiner, vitaminer og mineraler. Det høje indhold af omega-3 fedtsyrer som har positive egenskaber på immunforsvaret, fordøjelsessystemet, evnen til at holde huld, allergi- og eksemproblemer.

Anvendelse
Velegnet til alle hesteracer, som udviser alderstegn og har svært ved at holde huld

Fordele
Lavt stivelses- og sukkerindhold, og højt indhold af fordøjelige fibre og fedt. Det høje indhold af omega-3 fedtsyrer giver flere positive egenskaber som ses på bl.a.:

  • Immunsystemet
  • Allergi – eksemproblemer
  • Fordøjelsessystem
  • Fodermængder – evnene til at holde huld
  • Udholdenhed – undgå “flade” heste
  • Fertilitet hos hoppen og hos Hingsten

Tilsat Digestarom (unikt mix af planteekstrater, urter, krydderier og essentielle olier som sikrer god duft og smag, bedre fordøjelse og forbedret optagelighed af makromineraler fra hestens daglige foder).

GMO-fri foder

Udsolgt
Foderprøve på Omega-3 Performance (2 kg) Pris: 39,00 DKK
Varenr.: Foderprøve på Omega-   Lager antal: 0
Foderprøve på Omega-3 Performance (2 kg)

Kommer i smart foderrationsspand med skrivefelt og låg.

Omega-3 Performance er et lækkert fulddækkende müsli kraftfoder med Lucerne, Byg Bio-Flakes, Majs Bio-Flakes, MaxiRice, LinOcrunch® og Digestarome. Foderet sikrer et højt dagligt indtag af omega-3 fedtsyrer samt vitaminer og organiske mineraler.

Velegnet til heste i moderat til intensivt arbejde, hvor hestens sikres maksimal udholdenhed. Energien kommer primært fra fedt og fibre, og i mindre grad fra stivelse – tilfører stabil energi uden at give store udsving i blodsukkeret. Alle konkurrenceheste i moderat til intensivt arbejde kan med fordel tildeles Omega-3 Performance for at opnå de gode effekter fra omega-3 og risklid.

Positive egenskaber ved brug af omega-3 tilskud og risklid ses bl.a. på:
– Immunsystemet
– Fordøjelsessystemet
– Fodermængder – evnen til at holde huld
– Udholdenhed – “langsom” udløst energi – undgå »flade« heste
– Muskeludvikling og muskelrestitution hos præstationsheste
– Appetitregulerende – sikrer god ædelyst
– Nedsætter risiko for fodringsbetingede sygdomme

Anvendelse:
Anbefales til rideheste i moderat til intensivt arbejde, hvor hestens udholdenhed sikres, uden at give store udsving i blodsukkeret. – Et foder med øget fokus på udholdenhed, muskeludvikling og muskelrestitution.

Fordele:
Højt energiindhold, hvor energien primært kommer fra fedt og fibre. Indeholder ingen havre, så heste med tendens til at blive »varme« kan ændre temperament. Høj på Omega-3 og omega-6 fedtsyrer. Højt indhold af risklid hjælper til at sikre huld og god muskelmasse. Tilsat Digestarome, som er baseret på et unikt mix af inulin (præbiotika) og essentielle olier, som i forsøg bl.a. har vist sig at give hestene en bedre fordøjelse og en forbedret optagelighed af makromineraler.

GMO-fri foder

Udsolgt
Foderprøve på Omega-3 Junior (2 kg) Pris: 39,00 DKK
Varenr.: Omega-3 Junior   Lager antal: 0
Foderprøve på Omega-3 Junior (2 kg)

Kommer i smart foderrationsspand med skrivefelt og låg.

Lækkert müsli fuldfoder med bl.a. LinOcrunch®, lucerne, majs bio-flakes, æblekvas og sojaskrå. Et foder til føl/ungheste og drægtige/diegivende hopper, som sammen med grovfoder dækker det daglige behov for de vigtige vitaminer/mineraler samt omega-3 fedtsyrer og protein.

  • Anvendelse:

Velduftende kraftfoder til føl/ungheste og drægtige/diegivende hopper som sammen med godt grovfoder dækker det øgede daglige behov for næringsstoffer, protein og foderenheder.

  • Fordele:

Omega-3 og omega-6 fedtsyrer er afstemt efter hinanden og giver positive egenskaber som ses på: Kvalitet og produktion af modermælk, en afbalanceret vækst, passende huld, optimal udnyttelse af foderet, større modstandsdygtighed og sund tarmflora.

Foderet er optimeret med et afbalanceret vitamin/mineralindhold, essentielle aminosyrer og masser af fibre så både hoppe og føl/unghest får de næringsstoffer der skal til for at vækstproblemer og lignende ikke opstår.

Tilsat Digestarome, som er et unikt mix af planteekstrater, urter, krydderier og essentielle olier, som styrker fordøjelsen, og derved har betydning for en sund knogleudvikling hos ungheste samt forbedret optagelighed af proteiner og makromineraler.

Lav udfodringsmængde, sikrer at både hoppe og føl kan spise op.

Føllet kan begynde at spise med, når det er nysgerrigt og har ædelyst.

>>Læs mere om fordelene ved omega-3 fedtsyrer til hoppe og føl ved at klikke her <<

GMO-fri foder

Udsolgt
Skovtursrytteren.dk | Asmosevej 1 | 7500 Holstebro | Tlf.: 23 72 99 54 mellem 16-18 | Skovtursrytteren@outlook.dk